Klimaks Rengøring

Himmelev Bygade 53 Himmelev

4000 Roskilde

 
E-mail: klimaks@klimaks.dk
CVR: 12577532

klimaks.dk

Om Klimaks

Klimaks - Indeklima, Miljø & Kvalitet

Det er praktisk for kunderne at have al service samlet et sted. Derfor har vi gennem årene udvidet vores ekspertise, så vi i dag kan tilbyde totalløsning.

Vores totalløsning betyder, at vi dækker hele rengøringsområdet og kan varetage alle aspekter af rengøring.

Den daglige rengøring sørger vores lokalt ansatte rengøringsassistenter for, og de er alle grundigt instruerede i netop deres arbejdsområde.

Derudover tilbyder Klimaks bl.a. vinduespolering, måtteservice, tæpperens, opskuring af gulve og gardin-rens, ligesom vi kan tilbyde rens af teknisk udstyr, hovedrengøring og håndværkerrengøring. Vi har erfaring med rigtig mange opgavetyper, så se evt. en mere komplet liste under menupunktet "Vores services" - og spørg endelig.

​Pris og kvalitet er to afgørende faktorer i valg af samarbejdspartner - det er helt naturligt.

Vi går ikke på kompromis med kvaliteten – det beviser vores langvarige samarbejde med vores kunder – gennemsnitligt over 12 år for vores 10 største kunder. Vi oplyser gerne referencer, hvis det har interesse.

Prisen er en anden afgørende faktor, og her er vores lønomkostninger den væsentligste del. Men i modsætning til branchen generelt har vi meget lavt sygefravær og meget lille udskiftning blandt vores assistenter. Det giver lave omkostninger for Klimaks, og den fordel giver vi videre til vores kunder.

Når vi vælger at give jer et tilbud, er det en aktiv handling og betyder at vi ønsker jer som kunde. Og det tager vi meget seriøst. Vi ønsker ikke at blive fravalgt alene på grund af prisen. Derfor spørger vi hvilken pris I kan betale, og herefter tager vi stilling til, om vi kan leve op til jeres krav om pris sammenholdt med kvalitet.

Ring til os i dag på tlf.: 46 32 37 47​ | Indeklima   Miljø    Kvalitet