Erhvervsrengøring der løfter din virksomhed

Erhvervsrengøring kan dække mange former og begreber inden for rengøringen. Kontorrengøring er en af disse former, hvor vi er en meget stærk leverandør på hele Sjælland og står meget stærkt i blandt andet Roskilde, Taastrup, Greve og omegn.

Vi kan øge produktiviteten

I Klimaks er vi overbeviste om, at vores kunder går lige så meget op i deres produktivitet, som vi gør i vores. En af de faktorer, hvorpå man kan præge den enkelte virksomheds produktivitet, er ved at skabe et ordentligt og rent indeklima og arbejdsmiljø. Det gælder især i kontormiljøer, hvor støv og snavs samt bakterier kan have en effekt på medarbejderens evne til at få arbejdet gjort hurtigt og effektivt. 

En god og veludført daglig erhvervsrengøring kan bidrage til at nedbringe sygedage samt hæve produktiviteten hos den enkelte. I kontorer med væg til væg tæpper kan det være en god investering at få "nulstillet" gulvtæppet ved en tæpperens udført af professionelle. Det tilbyder Klimaks også.

Der er masser af eksempler på, hvordan et godt sammensat rengøringsprogram samt andre rengøringsydelser kan gøre arbejdsdagen bedre og nemmere. Prøv at tænke på når der lige er blevet pudset vinduer, rummet bliver lysere, og man ser alting mere klart. Vinduespudsning er selvfølgelig også en af vores store kompetencer, når vi udfører rengøring for erhverv.

Det var blot nogle eksempler på, hvordan vi som samarbejdspartner kan være med til at løfte din virksomhed op på et højere niveau.

​Erhvervsrengøring kan blandt andet omfatte:

 Hovedrengøring
 Trappevask
 Rengøring efter håndværkere
  Rengøring efter skade, også vandskade
 Rengøring efter udflytning af domiciler
 Tæpperens
 Måtteservice
 Opskuring af gulve
 Oliering af trægulve
 Polish-behandling af gulve
   Vinduespolering
 Linned-service
 Levering af papirvarer
 Ejendomsservice

Hvad koster erhvervsrengøring?

Vores priser på erhvervsrengøring afhænger af, hvad jeres behov er. 

Fortæl os om jeres behov for rengøring, så udarbejder vi et uforpligtende tilbud på en god pris til jer. Ring på telefon 46 32 37 47 eller skriv til e-mail klimaks@klimaks.dk.​

Ring til os i dag på tlf.: 46 32 37 47​ | Indeklima   Miljø    Kvalitet